Algemene voorwaarden zoete traktaties

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten die Bake a Party aanbiedt. Door een bestelling te plaatsen via mail, persoonlijk bericht of anderszins gaat u akkoord met de algemene voorwaarden van Bake a Party.

Bestelling plaatsen

Het is aangeraden minimaal 2 tot 3 weken van tevoren te bestellen omdat de agenda snel is volgeboekt. Bestellen kan via het bestelformulier op de website of via mail: vermeld alvast uw adresgegevens, het aantal personen, wens qua design en voorkeur voor de smaak. U kunt foto's en ideeën ter inspiratie bijvoegen. Foto's ter inspiratie worden niet 100% nagemaakt. Ook kunnen er kleur en ontwerp verschillen ontstaan.

De bestelling is definitief als deze is doorgenomen met de klant en de betaling of het voorschot is verwerkt. Als er binnen de afgesproken datum nog geen aanbetaling of gehele betaling heeft plaatsgevonden, behoudt Bake a Party het recht om de opdracht te annuleren of te weigeren. Bake a Party is niet verantwoordelijk voor leverings of communicatieproblemen veroorzaakt door foutief doorgegeven informatie.

Betaling

Betalingen dienen voor de afgesproken datum te zijn aanbetaald en het resterende bedrag dient bij afhaling of levering betaald te worden (m.u.v. last minute bestellingen).

Aanbetaling van 50% van het totaalbedrag ten laatste 1 week na het plaatsen van de bestelling.

Last minute bestellingen zijn in de laatste 7 dagen voor de afgesproken datum en dienen onmiddellijk betaald te worden.

Allergenen

Bake a Party maakt gebruik van ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Dit zijn ei, pinda, noten, soja, gluten en melk(inclusief lactose). Ook kunnen de producten sporen van allergenen bevatten. De producten worden in een ruimte geproduceerd waar diverse allergenen aanwezig zijn. Als u een allergie heeft dient u dit ten alle tijden te vermelden om problemen te voorkomen. Bake a Party is niet aansprakelijk voor problemen voortkomend uit dit feit.

Bestelling annuleren en/of wijzigen

Bestellingen dienen per mail of persoonlijk bericht te worden geannuleerd.

 • Verjaardagstaarten binnen 1 tot 2 dagen - 0% geretourneerd.
  3 tot 7 dagen - 50% geretourneerd.
  7 tot 14 dagen - 75% geretourneerd.
  Vanaf 14 dagen voor de afgesproken datum krijgt u het gehele bedrag geretourneerd.

Wijzigingen dienen 1 week voor de ophaal of bezorgdatum te zijn doorgegeven (m.u.v.) geboetseerde figuren, rozen, bloemen of speciaal bestelde artikelen).

 • Bruidstaarten binnen 2 weken - 0% geretourneerd.
  3 tot 5 weken - 50% geretourneerd.
  6 tot 8 weken - 75% geretourneerd.
  Vanaf 8 weken voor de afgesproken datum krijgt u het gehele bedrag geretourneerd.

Wijzigingen dienen 3 weken voor de ophaal of bezorgdatum te zijn doorgegeven (m.u.v. geboetseerde figuren, rozen, bloemen of speciaal bestelde artikelen).

Afhalen en bezorgen

De bestellingen dienen op de afgesproken datum en tijd te worden opgehaald.

Als de bestelling door de klant is opgehaald ligt de verantwoordelijkheid bij de klant. Bake a Party is niet aansprakelijk voor vervoersschade of ontstaande schade aan de bestelde producten na het ophalen. 

Het algemene advies luidt: op de vloer van de auto passagierskant vooraan. Dit is de meest stabiele plek. Op de schoot, bank of stoel wordt afgeraden omdat de taart tijdens de rit kan beschadigen.

Bestellingen vanaf 100€ worden binnen een straal van 10km gratis bezorgd.
Bestellingen kunnen geleverd worden tegen een meerprijs.

De bestellingen worden bij afleveren door Bake a Party, indien nodig op de daarvoor bestemde tafel opgebouwd en gepresenteerd. Als de klant niet aanwezig is op de locatie dient er door de ontvanger een verklaring te worden ondertekend dat de bestelling correct en ongeschonden is afgeleverd en opgebouwd. Vanaf dit moment ligt de verantwoordelijkheid bij de klant.

Bake a Party is niet aansprakelijk voor eventuele schade na het afleveren van de bestelling.

Bewaren

Alle producten dienen in de koelkast bewaard te worden. De producten kunnen het beste op kamertemperatuur gegeten worden. De producten dienen dan 20 tot 40 minuten (afhankelijk van de temperatuur) voor het aansnijden uit de koelkast te zijn gehaald. De producten kunnen maximaal 2 tot 4 dagen na het ophalen/afleveren bewaard worden, afhankelijk van de vullingen. Bake a Party is niet aansprakelijk voor de condities waaronder de taart vervoerd of bewaard wordt na het ophalen/afleveren.

Klachten

Als u niet tevreden bent over de producten dient u dit direct of binnen 24 uur na ophalen/afleveren te melden bij Bake a Party. Hierbij dient u een stuk van het product te kunnen overhandigen zodat ik deze kan beoordelen en een passende oplossing kan bieden. Kunt u geen stuk van het product en of foto's overhandigen of zijn de 24 uur al verstreken dan wordt u klacht niet in behandeling genomen.

Intellectueel eigendom

Alle ontwerpen, foto's, teksten en video's op mijn Facebook/instagrampagina en website zijn eigendom van Bake a Party en vallen onder intellectueel eigendom en auteursrecht. Bake a Party mag alle informatie en beelden ten alle tijden inzetten voor bijvoorbeeld marketingactiviteiten.

Door een aanbetaling gaat u automatisch akkoord met de bovenstaande Algemene Voorwaarden.