Groepsworkshops

De workshops kunnen gevolgd worden bij Bake a Party in de schuur of op een locatie naar keuze.

Vrijgezellen

Vier de vrijgezellen van je kameraad/vriendin met een keileuke workshop in thema en in stijl! We werken graag op maat en met verschillende mogelijkheden. Van enkel de workshop tot een all-in formule.

Teambuilding

Kom je graag met je bedrijf een workshop volgen bij Bake a Party? We werken graag op maat en met verschillende mogelijkheden. Van enkel de workshop tot een all-in formule.

Scholengroepen

Op zoek naar een leuke uitstap met de klas? Bij Bake a Party kan je terecht voor keileuke bakworkshops in verschillende thema's. Max. capaciteit van 22 kinderen per workshop.


Vriendengroepen

Wil je samen met een groep vrienden een leuke activiteit inplannen? Bij Bake a Party kan je terecht voor heerlijke bakworkshops in leuke thema's.

Familiebijeenkomsten

Op zoek naar een activiteit om met de familie een leuke dag te beleven? Ook daarvoor kan je terecht bij Bake a Party. We werken graag een workshop uit op maat.

Gelegenheden

Heb je iets te vieren en wil je graag met vrienden/familie de handen uit de mouwen steken? Dat kan zeker met Bake a Party! We werken graag een workshop uit op maat in een leuk thema. Wens je graag een all-in formule? Ook dat kan.

Privé workshops zijn te boeken vanaf minimum 6 tot maximum 20 deelnemers. Indien minder dan 6 wordt er gewerkt met de forfaitprijs aan 6 deelnemers. Forfaitbedragen starten aan 510€.

Prijzen tussen 40€ en 95€ per persoon/ouder-kind afhankelijk van gekozen formule en aantal deelnemers.
Formules combineren is ook mogelijk. Er wordt steeds een offerte op maat opgesteld.

Scholengroepen verkrijgen een aangepast tarief, neem contact op voor de mogelijkheden.

Wens je graag meer informatie of een offerte op maat? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.