Groepsworkshops

De workshops kunnen gevolgd worden bij Bake a Party in de schuur of op een locatie naar keuze.

Vrijgezellen

Vier de vrijgezellen van je kameraad/vriendin met een keileuke workshop in thema en in stijl! We werken graag op maat en met verschillende mogelijkheden. Van enkel de workshop tot een all-in formule.

Teambuilding

Kom je graag met je bedrijf een workshop volgen bij Bake a Party? We werken graag op maat en met verschillende mogelijkheden. Van enkel de workshop tot een all-in formule.

Scholengroepen

Op zoek naar een leuke uitstap met de klas? Bij Bake a Party kan je terecht voor keileuke bakworkshops in verschillende thema's. Max. capaciteit van 20 kinderen per workshop.


Vriendengroepen

Wil je samen met een groep vrienden een leuke activiteit inplannen? Bij Bake a Party kan terecht voor heerlijke bakworkshops in leuke thema's.

Familiebijeenkomsten

Op zoek naar een activiteit om met de familie een leuke dag te beleven? Ook daarvoor kan je terecht bij Bake a Party. We werken graag een workshop uit op maat.

Verjaardag

Vier je graag je verjaardag net een tikkeltje anders? Dan kan zeker met Bake a Party! We werken graag een workshop uit op maat in een leuk thema. Wens je graag een all-in formule? Ook dat kan.

Wens je graag meer informatie of een offerte op maat? Vul hieronder het contactformulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.