Deco Melts Wit 250g

De FunCakes Deco Melts bieden je vele decoratiemogelijkheden! Het zijn enkele van de meest veelzijdige productgroepen van FunCakes. Smelt en giet de Deco Melts in elke gewenste vorm. Even populair bij ervaren thuisbakkers als bij hun kleintjes. Je kunt er dripcakes en cupcake decoraties mee maken, maar je kunt er ook lolly's en snoepjes mee maken. Als je zoveel plezier hebt met decoreren en de melts een beetje hard worden, geen zorgen, smelt ze gewoon opnieuw! De FunCakes Deco Melts zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Niet helemaal de kleur die je zoekt? Creëer dan je eigen kleur door de FunCakes kleurstoffen toe te voegen aan de witte Deco Melts. De Deco Melts zijn niet gemaakt van echte chocolade, maar smaken wel degelijk naar romige, witte chocolade! Door verschillende temperaturen kunnen de Deco Melts smelten tijdens transport en opslag. Ze kunnen nog steeds worden gebruikt, maar ze komen mogelijk niet in hun oorspronkelijke wafelvorm aan. Volg bij het gebruik van de Deco Melts de reguliere instructies op de verpakking.

  • Dip, Drip, Drizzle en Decoreer met de FunCakes Deco Melts. De Deco Melts smaken naar romige witte chocolade.
  • Smelt kort in de magnetron of au bain-marie en giet in elke gewenste vorm.
  • Perfect voor het maken van snoep, lolly's en dripcakes. Of dip cupcakes en koekjes in de melts.
  • Inhoud: 250 gram.

Bereiding: Smelt in de magnetron of au-bain marie. Voor magnetron: Smelt op max. 500W in een kom. Roer elke 15-20 seconden goed door. Stop met verwarmen als de melts bijna volledig zijn gesmolten (er zijn nog kleine stukjes melts zichtbaar). Blijf roeren tot de melts glad en volledig gesmolten zijn en verwerk naar wens. Uitharden in de koelkast (10-15 min.). Voeg voor een dunner resultaat enkele druppels plantaardige olie toe.

Ingrediënten: suiker, gehydrogeneerd plantaardig vet (palmpittenolie), melk- poeder (magere), emulgator: E492, E322 (zonnebloem). Voor allergenen, zie vetgedrukte ingrediënten . Dit product is Halal gecertificeerd.

Bewaring: bewaren op een droge, donkere plaats, 16°C-22°C.

3,80 €