Deco Melts Frambozensmaak 250g

De FunCakes Deco Melts bieden je vele decoratiemogelijkheden! Het zijn enkele van de meest veelzijdige productgroepen van FunCakes. Smelt en giet de Deco Melts in elke gewenste vorm. Even populair bij ervaren thuisbakkers als bij hun kleintjes. Je kunt er dripcakes en cupcake-decoraties mee maken, maar je kunt er ook lolly's en snoepjes van maken. Als je zoveel plezier hebt met decoreren en de melts worden een beetje hard, maak je geen zorgen, gewoon opnieuw smelten! De FunCakes Deco Melts zijn verkrijgbaar in vele kleuren. Of creëer je eigen kleur door de witte Deco Melts te mengen met de FunCakes food kleurstoffen. De Deco Melts zijn niet gemaakt van echte chocolade en smaken naar framboos! Door verschillende temperaturen kunnen de Deco Melts smelten tijdens transport en opslag. Ze kunnen nog steeds worden gebruikt, maar het is mogelijk dat ze niet in hun oorspronkelijke wafelvorm aankomen.

  • Dippen, druppelen, besprenkelen en decoreren met de FunCakes Deco Melts. De Deco Melts smaken naar framboos.
  • Kort smelten in de magnetron of au bain-marie en giet in elke gewenste vorm.
  • Perfect voor het maken van snoep, lolly's en dripcakes. Of dip cupcakes en koekjes in de melts.
  • Inhoud: 250 gram.

Bereiding: Smelten in de magnetron of au-bain-marie. Voor magnetron: smelt op max. 500W in een kom. Roer elke 15-20 seconden goed door. Stop met verwarmen als de melts bijna volledig zijn gesmolten (kleine stukjes melts zijn nog steeds zichtbaar). Blijf roeren tot de melts glad en volledig gesmolten zijn en verwerk zoals gewenst. Laat uitharden in de koelkast (10-15 min.). Voeg voor een dunner resultaat een paar druppels plantaardige olie toe.

Ingrediënten: suiker, plantaardig vet (palmpit, gehydrogeneerd), melkpoeder (magere), emulgator: E492, E322 (zonnebloem), concentraat (rode biet, radijs, spirulina), aroma.

Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen .

Kan sporen bevatten van: noten . Dit product is Halal gecertificeerd.

Bewaring: bewaar op een droge, donkere plaats, 16 ° C-22 ° C.

5,30 €
Please select variants first