Eetbare verfpennen goud-zilver set

Maak kleine details, teksten, lijnen en meer op je taarten, cupcakes en koekjes met de goud / zilveren set van de FunCakes Edible FunColours Brush Food Pen. Deze pen, gevuld met eetbare inkt, heeft een gemakkelijke inktstroom en een snelle droogtijd. Het penseel heeft een handige flexibele penseelpunt voor zowel dunne als dikke lijnen. Hierdoor kun je direct tekenen op droge, harde of halfharde gladde ondergronden zoals fondant, marsepein, gum paste. Geweldig voor het personaliseren van uw traktaties met berichten, namen of datums. Ook perfect voor het maken van ogen, monden en meer details op gemodelleerde figuren en voor het maken van aderen op bloemblaadjes en bloemen.

Het assortiment FunColours by FunCakes geeft je taarten een bijzondere look en feel. De producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren, 100% eetbaar, Halal gecertificeerd en makkelijk in gebruik.

Ingrediënten: water, kleurstof: E102, E122, conserveermiddel (natriumbenzoaat), citroenzuur, aroma, kleurstof: E129, E133, E104, E110. E102, E122, E129, E104, E110: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Halal gecertificeerd. Voor gebruik in voeding.

Maximaal bruikbare dosis zilver: 28 g / kg.
Maximaal bruikbare dosis: 239,1 g / kg.

Bewaring: 15 ° C-20 ° C, tegen licht beschermen en na gebruik de dop sluiten.

5,00 €