Eetbare verfpen violet

De FunCakes Edible FunColours Brush Food Pen is het perfecte penseel om kleine details, teksten, lijnen en meer aan te brengen op taarten, cupcakes en koekjes. De pen is gevuld met eetbare inkt en heeft een handige flexibele penseelpunt voor zowel dunne als dikke lijnen. Dit penseel heeft een gemakkelijke inktstroom en de inkt heeft een snelle droogtijd. Je kunt dus direct tekenen op droge, harde of halfharde gladde ondergronden zoals fondant, marsepein, gum paste. Geweldig voor het personaliseren van uw traktaties met berichten, namen of datums. Ook ideaal voor het maken van ogen, monden en meer details op gemodelleerde figuren en voor het maken van aderen op bloemblaadjes en bloemen.

Het assortiment FunColours by FunCakes geeft je taarten een bijzondere look en feel. De producten zijn verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren, 100% eetbaar, Halal gecertificeerd en makkelijk in gebruik.

Ingrediënten: water, kleurstof: E122, E133, conserveermiddel (natriumbenzoaat), citroenzuur, aroma. E122: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Halal gecertificeerd.

Voor gebruik in voeding. Maximaal bruikbare dosis: 24,7 g / kg.

Bewaring: 15 ° C-20 ° C, tegen licht beschermen en na gebruik de dop sluiten.

2,70 €