Enchanted Cream 450g

Details

Het staat in de naam! Deze extreem lichte en donzige sneeuwwitte crème is echt betoverend. De FunCakes Mix voor Enchanted Cream® is perfect voor het vullen en afdekken van taarten of als topping op cupcakes. Het is veel lichter dan veel andere crèmes, maar toch lekker stijf om te gebruiken voor perfecte cupcake swirls die mooi hoog blijven. De Enchanted Cream® is binnen enkele minuten gemaakt.
Door zijn extreem witte kleur is hij heel goed te kleuren met de FunCakes food kleurstoffen. Hetzelfde verklaart de smaak. De vanillesmaak is al erg lekker, maar je kunt ook prima andere smaken toevoegen. Bijvoorbeeld met de FunCakes smaakpasta's, maar ook vruchtensappen, schillen, likeuren en kruiden werken. Deze crème is echt perfect om je creativiteit aan de gang te krijgen! Ga naar Funcakes.com voor veel inspiratie over deze hemelse crème.

  • Maak eenvoudig een luchtige, sneeuwwitte crème voor het vullen en afdekken van taarten of als topping op cupcakes.
  • Binnen enkele minuten gemaakt. Alleen water en / of melk toevoegen, mengen en het is direct klaar voor gebruik.
  • De room is al heerlijk zoals hij is, maar is door zijn witte kleur en vanillesmaak ook perfect voor het toevoegen van kleurstoffen en smaakpasta's.
  • Inhoud: 450 gram.

Bereiding: voor 1 portie Enchanted Cream®. Mix 150 g mix, 100 ml melk en 100 ml water gedurende 3 minuten op hoge snelheid. Voeg een FunCakes smaakstof toe naar jouw voorkeur. De crème is direct te gebruiken. Geproduceerde room kan enkele dagen in de koelkast worden bewaard, roer voor hergebruik. Indien gewenst, kan de mix worden bereid met alleen melk (200 ml) of alleen water (200 ml) om het romiger of minder romig te maken. Een portie Enchanted Cream® is voldoende voor het vullen van 2 lagen en het bedekken van 1 cake van Ø25 cm, of voor het spuiten van swirls op ca. 24-30 cupcakes.

Ingrediënten: suiker, glucosestroop (gedroogd), gedeeltelijk gehydrogeneerde olie (palm), emulgator: E471, E472f, gehydrogeneerd vet (kokos), melk proteïne, dextrose, melk- poeder (magere), stabilisator: E450, E263, E339, E516, verdikkingsmiddel: E401, E464, antiklontermiddel: E341. Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen . Kan sporen bevatten van: gluten, ei, soja en lupine .

Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is: Halal gecertificeerd.

8,05 €