Choco Drip Rose goud 180g

FunCakes Choco Drip Rose Gold is een heerlijke drip met chocoladesmaak en een rose gouden kleur. Perfect voor het decoreren van taarten of het toevoegen van accenten aan uw decoraties. Een drip toevoegen aan een taart was nog nooit zo makkelijk!

  • Met de handige knijpfles, knijp en sprenkel je direct op je taart! Spuitzakken zijn niet nodig.
  • Kleur: roségoud.
  • Koosjer gecertificeerd, Halal gecertificeerd.
  • Inhoud: 180 gram.

Bereiding: Verwijder het deksel en de aluminium afdichting volledig. Magnetron (max. 800 W) gedurende 15-20 seconden, deksel terugplaatsen en goed schudden. Herhaal dit totdat het infuus volledig is gesmolten. Reinig de dop na gebruik met warm water. Na gebruik weer op te warmen.

Ingrediënten: suiker, plantaardig vet (palm, palmpit), cacaoboter, verdikkingsmiddel: E1422, kleurstof: E171, emulgator: E322 ( soja ), aroma, conserveermiddel: E306, kleurstof: E172, E122.

Voor allergenen, zie vetgedrukte ingrediënten . E122: kan een nadelig effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen.

Kan sporen bevatten van: melk , zwaveldioxide en sulfieten (E220-E228) in concentraties van meer dan 10 mg/kg of 10 mg/l, uitgedrukt als SO2 .

Dit product is: Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd.

Let op: dit product bevat E171 en mag vanwege lokale wetgeving per 1 januari 2020 niet worden verhandeld in Frankrijk.

Houd er rekening mee dat het uiterlijk van de Choco Drip in de verpakking anders kan zijn, vanwege witte en/of cirkelvormige markeringen op de cacaochocolade. Dit is beter bekend als cacaoboterbloei of "vetbloei". Deze "bloei" wordt veroorzaakt tijdens het productieproces wanneer de kleuring wordt gekoeld of getemperd, wat resulteert in ongelijkmatige kristallen. Smelt je de Choco Drip weer, dan verdwijnen de vlekjes en werkt en smaakt hij zoals verwacht.

8,50 €