Funcakes kleustof Violet

Geef je fondant, marsepein, gum paste, modelleerpasta en meer een mooie kleur met de FunCakes FunColours geconcentreerde kleurstofpasta Violet! De violette kleurstofpasta is perfect om je crèmes, zoals botercrème en Enchanted Cream®, mee te kleuren.

Maar dat is niet alles. Geef je beslag en koekjesdeeg een mooie kleur met deze pasta kleurstof van FunCakes. De kleurpasta is geschikt voor bakken tot 200 ° C.

Gebruiksaanwijzing: gebruik een cocktailprikker om wat kleurpasta uit de pot te halen. Gebruik elke keer dat je meer kleur toevoegt een schoon stokje en veeg het af op je marsepein of fondant. Voeg voor een diepere kleur gewoon meer pasta toe. Goed kneden om gelijkmatig te kleuren, minder kneden voor een marmereffect. Zorg ervoor dat de kleurpasta in het midden van de massa blijft om te voorkomen dat je handen onder de kleur vallen.

Makkelijk af te spoelen met water en zeep uit je handen.

Ingrediënten: glucosestroop, water, suiker, kleurstof: E122, geleermiddel: E406, kleurstof: E133, voedingszuur: E330, conserveermiddel: E202. E122: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Kan sporen bevatten van: melk , soja en sulfiet . Dit product is: Kosher gecertificeerd, Halal gecertificeerd.

Maximaal bruikbare dosis: 17 g / kg.

Bewaring: bewaar op een koele, droge plaats.

Het pakket bevat de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans.

Inhoud: 30 gram.

2,40 €