Funcakes mix voor Swiss Meringue Botercrème

De Swiss Meringue Buttercream is een behoorlijk ingewikkeld recept om helemaal opnieuw te bakken. Er zijn nogal wat stappen te nemen, waarvan sommige behoorlijk lastig zijn en vaak mislukken. Bij FunCakes maken we heerlijke bakrecepten graag heel gemakkelijk voor je door er bakmixen voor te ontwikkelen. Dus als we een moeizaam recept zien, worden we allemaal enthousiast om het gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen te maken, terwijl het nog steeds net zo goed is. En dat is precies wat we deden met de Swiss Meringue Buttercream. Je hoeft nu alleen nog maar boter en water toe te voegen om dit soort botercrème te maken en je kunt beginnen met decoreren. De Swiss Meringue Botercrème is minder zoet dan gewone botercrème, maar kan op dezelfde manier gebruikt worden. Voor het bekleden en vullen van taarten en het decoreren van cupcakes.

  • Een arbeidsintensief recept supermakkelijk gemaakt met een FunCakes mix, alleen water en boter toevoegen!
  • Maak eenvoudig een heerlijke Swiss Meringue Botercrème die minder zoet is dan traditionele botercrème.
  • Perfect voor het vullen en afdekken van taarten of als topping op cupcakes.
  • Inhoud: 400 gram.

Bereiding: Alle ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn. Voor één portie: mix 100 g mix met 70 ml warm kraanwater gedurende 8 minuten met een garde op de hoogste stand luchtig. Voeg 220 gram ongezouten (room)boter in 4 delen toe aan het mengsel en klop tot de boter volledig is opgelost alvorens het volgende deel toe te voegen. Klop op hoge snelheid ca. 8 minuten tot een gladde crème. Een portie room is voldoende om 1 taart van 20 cm te vullen en te bekleden of om ca. 12 koeken.

Ingrediënten: suiker, scharreleiwit (gedroogd), verdikkingsmiddel: E466 , voedingszuur: 330, aroma. Voor allergenen, zie vetgedrukte ingrediënten . Kan sporen bevatten van: gluten, soja, melk en lupine .

Opslag: op een koele en droge plaats bewaren. Dit product is: Halal gecertificeerd.

4,30 €