Red Velvet Cake 1kg

Een perfect dieprode kleur, een textuur die zo zacht is als fluweel en die subtiele hint van chocoladesmaak. Dat is wat een echte Amerikaanse Red Velvet Cake maakt. Oorspronkelijk gecombineerd met een mooie cream cheese frosting om die rode kleur nog meer te laten opvallen. We vinden het geweldig en we vinden dat elke thuisbakker het moet kunnen maken. Dus bemachtig deze FunCakes Mix voor Red Velvet Cake en voeg gewoon plantaardige olie, eieren en water toe aan de mix! Leuk feitje, je hoeft het niet per se te gebruiken voor de klassieke roodfluwelen cake, maar kan ook gebruikt worden om roodfluwelen cupcakes of roodfluwelen cakepops te maken!

  • Met deze bakmix maak je gemakkelijk een zachte en luchtige red velvet cake met een lichte chocoladesmaak.
  • Voeg alleen plantaardige olie, eieren en water toe om deze perfect rode cake van banketbakkerskwaliteit te bereiden.
  • Deze cakemix is ​​ook geschikt voor het maken van red velvet cupcakes.
  • Inhoud: 1 kg.

Bereiding: zie de hoeveelheidstabel op de verpakking of ga naar www.funcakes.com voor verhoudingen en baktijd. Verwarm de oven voor op 175 ° C (heteluchtoven 160 ° C). Ingrediënten moeten op kamertemperatuur zijn. Doe de mix, water, eieren en plantaardige olie in een kom. Mix in 6-8 minuten tot een luchtig beslag. Giet het beslag in een ingevette bakvorm (1/2 tot 2/3 vol) en bak de cake in de oven. Ook geschikt voor cupcakes (ca. 20 cupcakes met 500 g mixrecept), baktijd ca. 20 minuten op 175 ° C (heteluchtoven 160 ° C).

Ingrediënten: tarwe meel, suiker, tarwe zetmeel, rijsmiddel: E500, E450, E341, plantaardige olie en vet (raap), cacaopoeder (magere), emulgator: E472b (palm, raapzaad), E477 (palm), glucosesiroop ( gedroogd), kleurstof: E172, E129, zout, verdikkingsmiddel: E466, E415, sojameel , aroma. E129: kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen . Kan sporen bevatten van: ei, melk en lupine .

Bewaaradvies: koel en droog bewaren. Dit product is: Halal gecertificeerd.

7,80 €