Kleurgel bruin 30g

Kleur je fondant, icing, marsepein, crèmes, cakes, beslag, gum paste en meer in levendige kleuren met de FunCakes Gel Food Colour. Een enkele druppel van deze geconcentreerde voedingskleurstof is voldoende om prachtige kleuren te creëren. En de voedselgel gaat lang mee. Er is geen rommel, want de buis is ontworpen om de distributie zeer nauwkeurig te regelen, gemakkelijk te doseren en de flip-dop schoon te laten. De kleurstof is bakvast tot 200°C, dus bak een keer een gekleurde cake!

Het FunCakes-assortiment geeft je taarten een uitstekende look en feel. De producten zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren, 100% eetbaar, Halal gecertificeerd en makkelijk in gebruik.

Bereiding: voeg de gewenste hoeveelheid kleur toe aan bijvoorbeeld fondant of een crème, kneed of roer tot de kleur zich vermengt. Blijf kneden of roeren tot je het gewenste resultaat hebt.

Ingrediënten: glycerine, propyleenglycol, kleurstof: E102, E122, emulgator: E551, kleurstof: E133. E102, E122 kunnen een nadelig effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen. Halal-gecertificeerd.

Voor gebruik in voedsel. Maximale bruikbare dosis: 6,5 g/kg.

Opslag: 15°C-20°C, donker bewaren.

Verpakt in een aantrekkelijke retailverpakking. De verpakking van dit product bevat de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Inhoud: 30 gram.

3,30 €