Kleurgel rood 30g

NIEUW

Deze hooggeconcentreerde food colour gel van FunCakes is geweldig voor het kleuren van fondant, icing, marsepein, crèmes, cakes, beslag, gum paste en meer. Een enkele druppel van de FunCakes Gel Food Color is voldoende om levendige kleuren te creëren, zodat de foodgel lang meegaat. Er is geen rommel, want de buis is ontworpen om de distributie zeer nauwkeurig te regelen, gemakkelijk te doseren en de flip-dop schoon te laten. De kleurstof is bakvast tot 200°C, dus bak een keer een gekleurde cake!

Het FunCakes-assortiment geeft je taarten een uitstekende look en feel. De producten zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren, 100% eetbaar, Halal gecertificeerd en makkelijk in gebruik.

Bereiding: voeg de gewenste hoeveelheid kleur toe aan bijvoorbeeld fondant of een crème, kneed of roer tot de kleur zich vermengt. Blijf kneden of roeren tot je het gewenste resultaat hebt.

Ingrediënten: glycerine, propyleenglycol, kleurstof: E124, E129, E122, E104, emulgator: E551. E124, E129, E122, E104 kunnen een nadelig effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen. Halal-gecertificeerd.

Voor gebruik in voedsel. Maximale bruikbare dosis: 4 g/kg.

Opslag: 15°C-20°C, donker bewaren.

Verpakt in een aantrekkelijke retailverpakking. De verpakking van dit product bevat de volgende talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans en Italiaans.

Inhoud: 30 gram.

3,30 €