Kleurgel roze 30g

Kleur je fondant, icing, marsepein, crèmes, cakes, beslag, gum paste en meer in levendige kleuren met de FunCakes Gel Food Colour. Een enkele druppel van deze geconcentreerde voedingskleurstof is voldoende om prachtige kleuren te creëren. En de voedselgel gaat lang mee. Er is geen rommel, want de buis is ontworpen om de distributie zeer nauwkeurig te regelen, gemakkelijk te doseren en de flip-dop schoon te laten. De voedselkleur is bakvast tot 200°C, dus bak een keer een gekleurde cake!

Het FunCakes assortiment geeft je taarten een bijzondere look en feel. De producten zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleuren, 100% eetbaar, Halal gecertificeerd en makkelijk in gebruik.

Bereiding: voeg de gewenste hoeveelheid kleur toe aan bijvoorbeeld fondant of een crème, kneed of roer dit tot de kleur zich vermengt. Blijf kneden of roeren tot je het gewenste resultaat hebt.

Ingrediënten: glycerine, propyleenglycol, kleurstof: E122, emulgator: E551. E122: kan een nadelig effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen. Halal gecertificeerd.

Voor gebruik in voedsel. Maximaal bruikbare dosis: 11 g/kg.

Bewaring: 15°C-20°C, donker bewaren.

3,30 €