PME Kleurpasta Oud goud

Maak sterke levendige kleuren met de PME Paste Colours. Deze kleurstoffen zijn perfect voor het kleuren van fondant, marsepein, botercrème, sugarpaste, royal icing en meer. De kleurstoffen zijn in pasta vorm, waardoor je gemakkelijk de juiste hoeveelheid toe kunt voegen aan je product.

Gebruiksaanwijzing: haal wat uit het potje bijv. m.b.v. een cocktailprikker. Gebruik steeds een schone prikker indien je meer kleurstof wilt toevoegen en strijk het af aan je marsepein of fondant. Voor donkere of diepere kleur meer gel gebruiken. Goed doorkneden voor door en door kleuren, indien je gemarmerd wilt dien je minder door te kneden. Zorg ervoor dat de kleurstof steeds in het midden blijft om teveel kleur aan je handen te voorkomen. Direct met warm water en zeep wassen om van je handen te verwijderen.

Ingrediënten: kleurstof (E102), siliciumdioxide (E551), propyleenglycol (E1520), kleurstof (E155), glycerine (E422). E102 kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden. Dit product is gecertificeerd Kosher en geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Maximale gebruiksdosis: 2 g/kg.

Inhoud: 25 gram.

3,10 €