Fondant Multipack Halloween 5x100g

De FunCakes suikerpasta multipack Halloween bevat witte, groene, paarse, oranje en zwarte fondant en heeft een heerlijke vanillesmaak. De apart verpakte kleuren van 100 g zijn perfect om vormen uit te snijden en andere decoraties op taarten, cupcakes of koekjes te maken. Deze kleine verpakkingen en felle kleuren zijn ook perfect als je traktaties met kinderen wilt versieren. Voor gebruik goed kneden, uitrollen op een dun laagje poedersuiker en verschillende vormen uitsnijden. Je kunt de suikerpasta ook gebruiken om te modelleren of om verschillende vormen en ontwerpen te maken. Als je wilt, kun je wat tylopoeder gebruiken om de suikerpasta steviger te maken.

  • FunCakes suikerpasta met heerlijke vanillesmaak, zeer flexibel, smeuïg en makkelijk in gebruik door zijn fijne structuur. De fondant is zacht, buigzaam en hardt volledig uit na verwerking.
  • De vijf populaire kleuren in deze multipack zijn perfect voor decoratie op taarten, cupcakes en koekjes. Als je vormen uit de suikerpasta snijdt, dan krijg je gegarandeerd nette, schone en scherpe uitsnijdingen.
  • De suikerpasta is ook geschikt voor het maken van decoraties, je kunt er gemakkelijk verschillende vormen en designs mee modelleren of creëren.
  • Bewaring: op een droge, donkere plaats bewaren, 15°C - 20°C.
  • Inhoud: 5x100 gram.

Voor het beste resultaat wordt het volgende proces aanbevolen: Laat de suikerpasta op kamertemperatuur komen. Kneed de suikerpasta stevig tot het glad en elastisch is. Bestuif het werkblad met een beetje poedersuiker en rol de fondant uit met een deegroller tot een egale vorm (2-3 mm dik). Draai de suikerpasta een kwart om plakken te voorkomen. Zijn er nog kleine scheurtjes zichtbaar aan de randen als de fondant wordt uitgerold? Kneed nogmaals stevig tot de randen glad zijn bij het uitrollen. Dan is de suikerpasta klaar voor gebruik.

Ingrediënten: suiker (80%), glucosestroop, plantaardig vet (palmpit, palm), water, bevochtigingsmiddel: E422, verdikkingsmiddel: E415, E466, conserveermiddel: E200, voedingszuur: E330, natuurlijk aroma, kleurstof: E102, E120, E129 , E133, E153.

E102, E129: kan een nadelig effect hebben op de activiteit en aandacht bij kinderen.

Kan sporen bevatten van: noten .

Dit product is halal, koosjer en glutenvrij gecertificeerd. Funcakes fondant is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

6,50 €