Wie ben ik?

Ik ben Sheena, het gezicht achter Berenvelt Events & Bake a Party. Fiere mama van Lara en Arjen en partner van Wouter.

Op mijn 35ste eindelijk kunnen zeggen dat ik, weliswaar in bijberoep, zelfstandig ben! Wat een opluchting! Van kinds af aan mijn grote droom! Heel veel watertjes moeten doorzwemmen om dit te kunnen bereiken. 

Als een sterk ondernemende vrouw met een duidelijke visie op het leven heb ik veel te lang mezelf moeten onderdrukken. Ik hunker naar verdere zelfontplooiing en vooral een job uitoefenen waar ik elke dag met de volle goesting voor uit mijn bed kan springen.

Mijn droom is nog niet helemaal klaar, want er zijn nog veel ideeën en plannen... Maar dit is een mooie start van wat nog komen kan.

Als opvoeder hou ik van de omgang met anderen, kan ik thuis volwassenen en kinderen ontvangen en steeds naar huis laten gaan met een positief gevoel! Want zeg nu zelf, in deze barre tijden slaat negativiteit ons overal rond de oren, en zijn we dit meer dan moe.

Laat nu net feest, plezier en positiviteit de 3 basissen zijn wat mij gelukkig maakt. 

Organiseren van kleinschalige feestjes, koken, bakken en decoreren zijn mijn passies. Waardoor dit bedrijfje de ideale combi is voor mijn droom. Ik ben fier op onze 'thuis' waar we reeds 10 jaar hard aan het werken zijn om er een paradijsje van te maken, niet alleen voor ons maar ook voor jullie! Ik laat jullie graag mee genieten van onze realisatie en verwelkom jullie graag in Berenvelt, onze thuis!

Sprankelende groetjes,

Sheena