STAPPEN JULLIE IN HET HUWELIJKSBOOTJE?

Je kent ze vast, de verhalen van vrienden die gaan trouwen en volop stressen over de vele mini-feestjes die ze doorheen de dag georganiseerd moeten krijgen. De trouwlocatie moet er piekfijn uitzien. Er moet een lunch worden voorzien met de familie. Dan is het haasten naar de fotoshoot ... naar de receptiezaal, waar de eerste delegatie vrienden hen al opwacht. Vervolgens het diner, weg kennissen die enkel voor de receptie waren uitgenodigd. En wanneer het eten bijna achter de rug is, komt er nog een andere vriendengroep aan voor het dessertbuffet. Oef, bijna vergeten ademen! Oh ja, nu nog de openingsdans en dan eindelijk gewoon een feestje. Maar euhm ... is de midnight snack niet vergeten?

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?


Kies voor een kindvriendelijke bruiloft

Overdag kan je kiezen voor een brunch of lunch (overvolle schalen met broodjes, kleine tasjes soep, verse sapjes, ...) of iets later op de dag een prachtige high tea of dessertbuffet. Of skip de hele lunch en ga direct door naar de apéro, in de middag. antipasta, iemand? Laat je je feest liever voorafgaan met een ceremonie in de tuin, ook dat kan.

Een walking diner overdag of 's avonds

Geen zin om je hoofd te breken over 'wie naast wie moet zitten'? Met een walking diner is de ouderwetse tafelschikking verleden tijd. Bij een walking diner lopen gasten niet alleen zelf langs tafels vol lekkers en zoeken iets uit; waar (en of) ze gaan zitten is ook eigen keus. Wat voor lekkers er op de tafels ligt, is helemaal aan jullie. De makkelijkste gerechten voor een walking diner zijn kleine gerechtjes: 'fingerfood'. Denk hierbij aan (Spaanse) tapas. Of wees creatief en gooi er een thema in: Italiaans (denk mini pizza's, lasagne en heerlijke charcuterie), Frans (veel kaas & vers stokbrood), Indonesisch (sateh, kleine bapao): je kunt het zo gek niet bedenken! Alle soorten traiteurs en/of foodtrucks zijn welkom bij ons.

Een Foodtruck op je bruiloft

In de koude wintermaanden moet je er misschien niet aan denken, maar 's zomers is het uiteraard festival-tijd. Als je gek bent op een ongedwongen sfeer, lekker in de buitenlucht dansen met een drankje binnen handbereik, dan is de festivalbruiloft zeker wat voor jullie. Dat betekent: foodtruck(s) inhuren voor jullie bruiloft! Voor jullie geen stijf 5-gangen menu, maar verse crêpes, steenoven pizza's, een smoky-bbq, broodjes pulled chicken, Italiaans schepijs, sushi en gepofte aardappels in overvloed. Aan een lange tafel, shared dining op z'n Italiaans? Picknicktafels? Bohemian in zitzakken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

Diner aan tafel

Wat is er mooier dan met het hele gezelschap dineren aan een lang aangeklede tafel!
Kandelaars, bloemen, kaarsen, menukaartjes, servetten, servies en bestek; alles erop en eraan! Ga op zoek naar een geweldige traiteur die jouw wensen kan voldoen. Kies voor een uitgebreide menu of houd het kort en krachtig en schuif daarna de tafels aan de kant. Aan jullie de keuze!

Een Picknick in Stijl

Als jij niet warm wordt van een doorsnee receptie op de mooiste dag van je leven, zijn er tal van andere dingen te verzinnen om jullie liefde te vieren. Staat jouw bruiloft in de lente of in de zomer gepland? Check! Ga dan supergezellig picknicken op je bruiloft. Schattige kleedjes, culinaire hapjes, verfrissende drankjes en de stralende zon, what else do you need?

Een keigezellige winterbbq

Sfeervolle lichtjes, her en der een vuurkorf, dekentjes en dierenvellen, heerlijk geurend gegrild vlees of vis met winterse groenten... Krijg jij al het water in de mond? Met op de achtergrond opluisterende muziek... Zin om op te warmen en eventueel een dansje te plaatseren? Snuif na 22u binnen de winterse sfeer op en gooi die beentjes los... Heerlijk toch?

HOE ZIT DAT DAN MET DE MUZIEK?

Boek je voor jouw avondfeest, dagfeest of uitgebreide receptie dan ook een DJ? Dat kan en mag.  Maar live muziek kan hier ook de perfecte invulling zijn. Als gezellige achtergrondmuziek, of eerder de sfeer van een festival? Aan jou de keuze.

En de openingsdans? Die kan toch ook in de namiddag, onder luid applaus van je gasten, worden gedanst? Of kies voor een soort slotdans tegen het einduur, de grote apotheose van jullie tuinfeest.

Na 22u mag er enkel binnen muziek worden afgespeeld (DJ, Partybox, ...) Max. 85dB
Na 22u mag er buiten geen hinderlijk lawaai meer zijn. 

DE VOORDELEN VAN ONZE LOCATIE:

  • Onze locatie is geschikt voor kleinschaligere huwelijksfeesten tot max. 120 personen
  • Vrij van catering en dranken met mogelijkheid tot een all-the-way formule
  • Avond- en dansfeesten zijn toegelaten
  • Wij bieden een ongedwongen sfeer met zowel een authentieke, sfeervolle binnen locatie als een prachtige omheinde groene tuin vol met bloemen
  • Onze locatie is ook geschikt voor winterfeesten. Zo beschikken we zelf over vuurkorven waardoor je het extra gezellig kan maken
  • Meerdere gezellige zithoekjes verspreid over het terras en in de tuin
  • We bieden een uitstekende service zodat je onbezorgd kan genieten van jullie feest
  • En nog zoveel meer! We nodigen je graag uit om vrijblijvend onze locatie en service te ontdekken.