STAPPEN JULLIE IN HET HUWELIJKSBOOTJE?

Je kent ze vast, de verhalen van vrienden die gaan trouwen en volop stressen over de vele mini-feestjes die ze doorheen de dag georganiseerd moeten krijgen. De trouwlocatie moet er piekfijn uitzien. Er moet een lunch worden voorzien met de familie. Dan is het haasten naar de fotoshoot ... naar de receptiezaal, waar de eerste delegatie vrienden hen al opwacht. Vervolgens het diner, weg kennissen die enkel voor de receptie waren uitgenodigd. En wanneer het eten bijna achter de rug is, komt er nog een andere vriendengroep aan voor het dessertbuffet. Oef, bijna vergeten ademen! Oh ja, nu nog de openingsdans en dan eindelijk gewoon een feestje. Maar euhm ... is de midnight snack niet vergeten?

Omdat je bij ons niet terecht kan voor de traditionele avondfeesten tot in de vroege uurtjes kiezen wij voor een iets andere aanpak. Een dag/tuinfeest bijvoorbeeld, waarbij er doorlopend iets lekkers wordt geserveerd, en iedereen vrij langskomt en weer vertrekt. Ongedwongen, ontspannen en vooral ongewoon leuk. Wij helpen jou graag verder!

Einduur schuur Berenvelt: afhankelijk van datum 22u, 23u, 24u of 01.00u 

WAT ZIJN DE MOGELIJKHEDEN?


Kies voor een bruiloft zonder avondprogramma

Overdag kan je kiezen voor een brunch of lunch (overvolle schalen met broodjes, kleine bakjes soep, verse sapjes, ...) of iets later op de dag een prachtige high tea of dessertbuffet. Of skip de hele lunch en ga direct door naar de apéro, in de middag. Bitterbal of kaasstengel, iemand? Laat je je feest liever voorafgaan met een ceremonie in de tuin, ook dat kan.

Een walking dinner

Geen zin om je hoofd te breken over 'wie naast wie moet zitten'? Met een walking dinner is de ouderwetse tafelschikking verleden tijd. Bij een walking dinner lopen gasten niet alleen zelf langs tafels vol lekkers en zoeken iets uit; waar (en of) ze gaan zitten is ook eigen keus. Wat voor lekkers er op de tafels ligt, is helemaal aan jullie. De makkelijkste gerechten voor een walking dinner zijn kleine gerechtjes: 'fingerfood'. Denk hierbij aan (Spaanse) tapas. Of wees creatief en gooi er een thema in: Italiaans (denk mini pizza's, lasagne en heerlijke charcuterie), Frans (veel kaas & vers stokbrood), Indonesisch (sateh, kleine bapao): je kunt het zo gek niet bedenken! Alle soorten traiteurs en/of foodtrucks zijn welkom bij ons.

Een Foodtruck op je bruiloft

In de koude wintermaanden moet je er misschien niet aan denken, maar 's zomers is het uiteraard festival-tijd. Als je gek bent op een ongedwongen sfeer, lekker in de buitenlucht dansen met een drankje binnen handbereik, dan is de festivalbruiloft zeker wat voor jullie. Dat betekent: foodtruck(s) inhuren voor jullie bruiloft! Voor jullie geen stijf 5-gangen menu, maar verse crêpes, steenoven pizza's, een smoky-bbq, broodjes pulled chicken, Italiaans schepijs, sushi en gepofte aardappels in overvloed. Aan een lange tafel, shared dining op z'n Italiaans? Picknicktafels? Bohemian in zitzakken? De mogelijkheden zijn eindeloos!

HOE ZIT DAT DAN MET DE MUZIEK?

Boek je voor zo'n dagfeest of uitgebreide receptie dan ook een DJ? Dat kan en mag.  Maar live muziek kan hier ook de perfecte invulling zijn. Als gezellige achtergrondmuziek, of eerder de sfeer van een festival? Aan jou de keuze.

En de openingsdans? Die kan toch ook in de namiddag, onder luid applaus van je gasten, worden gedanst? Of kies voor een soort slotdans tegen het einduur, de grote apotheose van jullie tuinfeest.

Einduur schuur Berenvelt: afhankelijk van datum 22u, 23u, 24u of 01.00u

BEGINT HET TE KRIEBELEN EN WENS JE GRAAG MEER INFORMATIE OMTRENT HET HUREN VAN ONZE LOCATIE?

Vul het onderstaande formulier in en ontvang direct onze voorwaarden:

Kijk zeker even je spam en/of ongewenste mail na, onze mailtjes komen dikwijls daarin terecht. 

Contacteer ons

* indicates required